office@beervinci.ro

Cosul de cumparaturi Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
Despre BEERVINCI Istoria berii Cum se face berea Crazy facts Download etichete! Galerie foto
OFERTE SI NOUTATI! Home brewing mixtures Hamei Malț Drojdie Echipament Mini rețete de bere

Politica de confidențialitate, protecția datelor și cookies

Informare cu privire la politica de cookies, de confidențialitate și de protecție a datelor cu caracter personal

Prima publicare: 24.05.2018 Ultima actualizare: 16.04.2019

Conform Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD / GDPR) și Legii 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a RGPD și de abrogare a Directivei 95/46/CE, suntem obligați să vă prezentăm urmatoarele informații, pe care vă rugăm să le citiți.

Respectăm dintotdeauna și din principiu dreptul dumneavoastră la viață privată, iar website-ul nostru a fost conceput pentru a vă respecta acest drept, precum și pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță.

Pentru ca să puteți beneficia de produsele / serviciile noastre, și pentru ca produsele și serviciile pe care vi le oferim, inclusiv online, să funcționeze corespunzător pentru dumneavoastră, suntem nevoiți să colectăm și unele date cu caracter personal; vă asigurăm că toate datele pe care le colectăm sunt menținute la minimul necesar și ne bazăm pe temeiuri legale.

Utilizând oricare dintre serviciile și produsele oferite de S.C. Beervinci S.R.L. și / sau înregistrând un cont, sunteți de acord să citiți și să înțelegeți politica noastră privind confidențialitatea datelor și cookie-urile, după cum urmează.

Pentru a vă asigura că totul este ușor de citit, am inclus pentru fiecare aspect un titlu și o scurtă explicație simplă.

Cookie-uri

Pentru a vă oferi o experiență de vizitare plăcută în site-ul nostru, folosim mici fișiere, numite cookie-uri, pe care le plasăm pe calculatoarele dumneavoastră. Acestea rețin, printre altele faptul că ați accesat website-ul nostru, cu scopul de a vă oferi o experiență de navigare mai plăcută (spre exemplu, pentru a nu vă cere să vă logați manual la fiecare accesare a site-ului); de asemenea, unele dintre acestea aparțin unor terțe părți (Google, Facebook) și ne oferă date statistice anonimizate cu privire la modul în care site-ul nostru este folosit, pentru ca noi să putem să-l îmbunătățim;

Fără cookie-uri, de exemplu, site-ul vă poate deranja cu ferestre de dialog cu același mesaj la fiecare vizită, vă cere datele de logare la fiecare accesare și nu ține minte ce ați pus cu o zi înainte în coșul de cumpărături. Puteți șterge chiar acum toate datele din cookie-urile noastre, folosind funcția de ștergere individuală a cookie-urilor pe care o găsiți în lista de opțiuni a browserului dumneavoastră.

Aflați mai multe despre cookies pe site-ul APTI »

Cookie-uri folosite de noi

Cookie-urile noastre:

  • PHPSESSID – din site-ul nostru, expiră imediat ce ieși din site
  • emd_auth_usr - din site-ul nostru, se plasează numai dacă ești logat pentru a ține minte coșul tău și opțiunile de utilizator logat, expiră imediat ce dai logout din contul tău
  • cookieconsent_status – din site-ul nostru, modulul de complianță GDPR (informarea cu privire la utilizarea de cookies), expiră în 12 luni.

Cookie-uri de la Google (află mai multe aici »)

  • _gat – de la Google, expiră la un minut de la ultima accesare
  • _gid – de la Google, expiră în 24 de ore de la ultima accesare
  • _ga – de la Google, expiră în 24 de luni de la ultima accesare

Cookie-uri de la Facebook (află mai multe aici »)

  • _fbc – de la Facebook, expiră în 3 luni de la ultima accesare
  • _fbp – de la Facebook, expiră în 3 luni de la ultima accesare

Daca doriti, pouteti sterge chiar acum toate datele din cookie-urile noastre, folosind funcția de ștergere individuală a cookie-urilor, pe care o găsiti în lista de opțiuni a browserului. Totuși, trebuie să știți că, la următoarea utilizare a site-ului, cookie-urile necesare se vor plasa din nou pe dispozitivul dvs. (și le veți putea șterge iar, de fiecare dată).

Ștergerea cookie-urilor

Puteți șterge chiar acum toate datele din cookie-urile noastre, folosind funcția de ștergere individuală a cookie-urilor pe care o găsiți în lista de opțiuni a browserului dumneavoastră; mai jos aveți câteva linkuri către instrucțiuni în limba engleză pentru câteva browsere des folosite:

Internet Explorer

Altele:

Despre opțiunile pe care le aveți pentru publicitate online, pe YourOnlineChoices »

Ce înseamnă date cu caracter personal

Date cu caracter personal se consideră a fi acele date care sunt legate de o persoană și care fac posibilă identificarea acelei persoane prin legătura dintre persoana respectivă și aspectul care o poate identifica. Exemple de astfel de date: nume și prenume, IP, adresă de e-mail etc.

Datele pe care le prelucrăm atunci când folosiți serviciile noastre

Câteva exemple:

• plasăm cookies pe device-ul dumneavoastră.

• avem nevoie de datele dumneavoastră de contact atunci când ne contactați, ca să vă putem răspunde;

• ne este necesară adresa dumneavoastră completă de acasă sau de la serviciu pentru livrarea produselor noastre. 

De ce prelucrăm aceste date Prelucrăm aceste date în scopul legitim al îndeplinirii obiectului nostru de activitate, inclusiv:

• pentru a vă oferi serviciile / produsele pe care le doriți;

• pentru a realiza statistici și măsurători care să ne ajute să înțelegem cum putem îmbunătăți calitatea serviciilor / produselor pe care vi le oferim;

• pentru informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe site-ul nostru

• pentru informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor

• evaluarea produselor si serviciilor oferite

• activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata,
  de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului

• pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor / produselor noastre și pentru a dezvolta altele noi;

• pentru a vă facilita accesul la serviciile / produsele noastre;

• pentru a vă oferi informări legate de servicii / produse care v-ar putea interesa, precum și despre promoții și oferte speciale;

• pentru a asigura o securitate îmbunătățită și a vă proteja împotriva posibilelor atacuri informatice, fraudei, abuzului.

Conform cerintelor legilor în vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. Beervinci S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Datele dumneavoastră sunt în siguranță cu noi

Nu punem datele dumneavoastră la dispoziția terțelor părți decât în condițiile prevăzute de lege, către entitățile împuternicite în cadrul contractelor realizate în vederea îndeplinirii obiectului nostru de activitate în condiții optime, și cu respectarea drepturilor dumneavoastră.

Sub nicio formă nu vindem datele dumneavoastră, nici individual, nici ca parte a unei baze de date.

Vă protejăm suplimentar

Website-ul nostru este găzduit în condiții de securitate ISO 27001, și folosește tehnologii SSL, care asigură criptarea formularelor, pentru un plus de protecție. Parolele sunt ascunse și figurate prin simboluri care nu pot fi citite peste umărul dumneavoastră.

Ce mai trebuie să știți

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda înțelegeți că, în interesul legitim al îndeplinirii obiectului nostru de activitate și în temeiul legal, care cere emiterea de documente cu valoare juridică și fiscală, datele dvs. personale vor fi incluse in baza de date a noastra.

Astfel, trebuie să știți că, în condiții de siguranță și fără a vă aduce prejudicii, aceste date personale sunt stocate, utilizate si prelucrate de catre noi, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea diverselor activitati în scopurile menționate mai sus. În condițiile în care lucrăm cu colaboratori și afiliați din afara țării sau din afara Uniunii Europene, aceste date personale ar putea fi transferate de catre S.C. Beervinci S.R.L. către aceștia (de exemplu, pentru a putea folosi un serviciu de trimitere newslettere care aparține unei firme din Statele Unite, ca să putem folosi serviciul, este necesar să introducem în sistemul lor e-mailurile dumneavoastră).

În orice caz, întotdeauna vom căuta parteneriate cu firme care cunosc și respectă protecția europeană a datelor.

Important! Dețineți controlul asupra modului în care vă sunt folosite datele

Spre exemplu, când ați accesat site-ul nostru ați acceptat faptul că folosim cookies. Dacă însă vă răzgândiți, puteți să gestionați cookie-urile din browserul dumneavoastră și să nu acceptați plasarea lor pe calculatorul dumneavoastră la o accesare viitoare. Vă puteți conecta oricând la contul dumneavoastră dacă doriți să vedeți care sunt datele pe care ni le-ați furnizat și puteți să le actualizați, să le descărcați sau să ne cereți nouă să facem aceste operațiuni pentru dumneavoastră. Ne puteți solicita oricând datele pe care le avem despre dumneavoastră, și le veți primi în maxim 30 de zile, în format ușor de citit cu programe comune, cum ar fi Microsoft Office, Acrobat Reader sau altele. De asemenea, ne puteți cere ștergerea contului.

Va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de legile în vigoare pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora (dreptul de a fi uitat), dreptul de a te adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și Justiției.

În concluzie:

S.C. Beervinci S.R.L. poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

S.C. Beervinci S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, S.C. Beervinci S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai cu companii care garanteaza, la randul lor, protectia datelor personale conform legislatiei europene in vigoare, sau in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

--------

Log actualizari:

16.04.2019 - revizuire actualitate date, formatare text, adaugare tip cookies si modalitati de stergere.