office@beervinci.ro

Cosul de cumparaturi Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
Despre BEERVINCI Istoria berii Cum se face berea Crazy facts Download etichete! Galerie foto
OFERTE SI NOUTATI! Home brewing mixtures Drojdie Hamei Malț Echipament Mini rețete de bere

Despre BEERVINCI

Beervinci este visul a doi entuziaști ai berii, maeștri berari și iubitori de viață, care și-au dorit să aducă manufacturarea berii înapoi în casele oamenilor, la fel ca acum 4000 de ani când manufacturarea berii era o tradiție gospodarească din care s-au dezvoltat pe parcursul mileniilor berăriile profesioniste, așa cum le cunoaștem noi astăzi.

Oare de ce n-am putea să revenim la acest obicei, să creăm ceva deosebit care să ne poarte propria semnatură și astfel să refacem legatura spirituală cu străbunii noștri?

Dacă pentru multe culturi berea era considerată un dar divin, pentru noi, cei de la Beervinci, este simbolul unei prietenii ȋndelungate.

Astăzi, craft beer este pe toate buzele și ȋn toate paharele – devino chiar tu martor al micilor minuni, pe care până acum doar maeștrii berari le puteau trăi! Vei fi uimit cand vei vedea cum, din simple cereale, condimente, hamei, creaturi foarte foarte mici și ce mai vrei tu, se naște berea TA.

Despre noi

Alex și cu mine ne cunoaștem din 2004, de pe vremea când aveam sufletele tinere și ne aflam la începutul călătoriei noastre “îmbeerate”. Ne-au legat și ȋncă ne leagă o lungă prietenie, pasiunea pentru muzică și, mai ales, dragostea pentru bere.

În 2004 ne-am început formarea ca berari în Dresda, mai târziu am plecat să studiem la Berlin, Stiinta Berii. Drumurile noastre s-au despărţit doar geografic, atunci când Alex a plecat la Viena iar eu la Frankfurt. Însa prietenii adevăraţi se întâlnesc la bere.

ALEX

Mastermind şi new wave redneck.

Alex

Alex este Mastermind-ul în vârstă de 36 de ani. Găsește întotdeauna impulsul necesar să pună totul pe hârtie şi să îi dea bătaie.

La începutul carierei sale ştia doar asta: berea la draft – când nu se putea face rost, se mai turna și din sticlă în butoi (însă detaliile acestei întâmplări rămân secrete)…

După şcolarizare şi după terminarea facultăţii, drumul său l-a dus la Viena în domeniul Craft Beer.

A cunoscut spiritul fabricării berii de la bun început, aşadar chiar poate fi considerat un maestru de şcoală veche. Berea preferată: tot berea la draft.

ERIK

 Enciclopedie și creator.

Alex

Erik are 33 de ani şi este permanent în căutare de noi inspiraţii. De pe vremea şcolarizării şi a studiului a acumulat numeroase experiențe.

De la Londra şi până la Bucureşti, se simte ca acasă, oriunde există o bere de calitate.

Din plimbările cu câinele său, Pivo, mereu vine cu noi idei pentru beri bune, foarte bune și nebune.

El e tipul cu reţetarul stufos – chiar dacă, pe ici pe colo, mai iese și câte o bere cu care n-ai uda nici florile. Berea preferată: una în fiecare pub… din lume.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save