office@beervinci.ro
![]() Deamon Pumpkin Ale
Cod:
955707
Preț:
0,00 Lei
Stoc:
stoc zero
Produsul nu este pe stoc.
Descriere Deamon Pumpkin Ale
Comentarii
Deamon Pumpkin Ale 5 l Avem nevoie de: 0,96kg malt Pale Ale 0,57kg malt Mela Red Alder 0,8kg Dovleac copt
1,5g Garam Massla 0,5 buc Danstar American West Coast
14% Plato 24EBC 40IBU
- incalziti 4l de apa la 63 ˚C, adaugati maltul si dovleacul copt - Pastrati 63 ˚C pentru 20 de minute - Incalziti si pastrati 72 ˚C pentru 30 minute - Incalziti si pastrati 78 ˚C pentru 5 minute. - Transferati plamada in cazanul de filtrare. - Lasati plamada sa stea pentru 5 minute si incalziti 3,5 l de apa intr-o oala separata pana la temperatura de 80 ˚C. - Adaugati cei 3,5 l de apa ( 80 ˚C ) si spalati astfel extractul din borhot, ajustand concentratia mustului - Incalziti mustul pana la temperatura de fierbere si adaugati hameiul Columbus, cand acesta incepe sa fiarba. - Dupa 55 de minute adaugati hameiul aroma, ex. Cascade si Garam Masala - Lasati mustul sa se raceasca si adaugati drojdia hidratata - Lasati sa fermenteze la o temperatura scazuta, 15 -20 ˚C, pentru 7 zile. - Adaugati 2g/l zahăr in recipientul de maturare si inchideti-l etans pentru a crea o atmosfera de CO2 - Lasati berea sa matureze intre 4-7 saptamani Noroc!
|