office@beervinci.ro

Cosul de cumparaturi Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
Despre BEERVINCI Istoria berii Cum se face berea Crazy facts Download etichete! Galerie foto
OFERTE SI NOUTATI! Home brewing mixtures Hamei Malț Drojdie Echipament Mini rețete de bere
Deamon Pumpkin Ale

Deamon Pumpkin Ale

Voturi (0):
Cod: 955707
Preț: 0,00 Lei
Stoc: stoc zero
Produsul nu este pe stoc.

Etichete: reteta bere
Descriere Deamon Pumpkin Ale
Comentarii

Deamon Pumpkin Ale 5 l
( just copy paste ;) )

Avem nevoie de:

0,96kg malt Pale Ale
https://beervinci.ro/malt/malturi-clasice/malt-ireks-tip-pale-ale

0,57kg malt Mela Red Alder
https://beervinci.ro/malt/malturi-speciale/malt-ireks-mela-red-alder

0,8kg Dovleac copt

5,5g Columbus
https://beervinci.ro/hamei/hamei-bitter/hamei-columbus


1,1g Cascade
https://beervinci.ro/hamei/hamei-special/hamei-cascade-100g

1,5g Garam Massla

0,5 buc Danstar American West Coast
https://beervinci.ro/drojdie/drojdie-ipa-tip-ds-american-west-coast

 

14% Plato            24EBC                   40IBU

 

-  incalziti 4l de apa la 63 ˚C, adaugati maltul si dovleacul copt

-  Pastrati 63 ˚C pentru 20 de minute

-  Incalziti si pastrati 72 ˚C pentru 30 minute

-  Incalziti si pastrati 78 ˚C pentru 5 minute.

-  Transferati plamada in cazanul de filtrare.

-  Lasati plamada sa stea pentru 5 minute si incalziti 3,5 l de apa intr-o oala separata pana la temperatura de 80 ˚C.

-  Adaugati cei 3,5 l de apa ( 80 ˚C ) si spalati astfel extractul din borhot, ajustand concentratia mustului

-  Incalziti mustul pana la temperatura de fierbere si adaugati hameiul Columbus, cand acesta incepe sa fiarba.

-  Dupa 55 de minute adaugati hameiul aroma, ex. Cascade si Garam Masala

-  Lasati mustul sa se raceasca si adaugati drojdia hidratata

-  Lasati sa fermenteze la o temperatura scazuta, 15 -20 ˚C, pentru 7 zile.

-  Adaugati 2g/l zahăr in recipientul de maturare si inchideti-l etans pentru a crea o atmosfera de CO2

-  Lasati berea sa matureze intre 4-7 saptamani

Noroc!