office@beervinci.ro

Cosul de cumparaturi Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
Despre BEERVINCI Istoria berii Cum se face berea Crazy facts Download etichete! Galerie foto
OFERTE SI NOUTATI! Home brewing mixtures Hamei Malț Drojdie Echipament Mini rețete de bere
Schwarzbeer, negresa seducătoare

Schwarzbier, negresa seducătoare

Voturi (0):
Cod: 955708
Preț: 0,00 Lei
Stoc: stoc zero
Produsul nu este pe stoc.

Etichete: reteta bere
Descriere Schwarzbier, negresa seducătoare
Comentarii

Negresa Seducatoare 5 l
( just copy paste ;) )

Avem nevoie de:

0,57kg malt Pale Ale
https://beervinci.ro/malt/malturi-clasice/malt-ireks-tip-pale-ale

0,57kg malt Munich
https://beervinci.ro/malt/malturi-clasice/malt-ireks-tip-munich

0,06kg malt Chocolate
https://beervinci.ro/malt/malturi-speciale/malt-ireks-chocolate


4,1g Columbus
https://beervinci.ro/hamei/hamei-bitter/hamei-columbus


1,5g Perle
https://beervinci.ro/hamei/hamei-aroma/hamei-perle

0,5 buc Danstar Diamond
https://beervinci.ro/drojdie/drojdie-pilsener

 

11,5% Plato            73EBC                    26IBU

 

-  incalziti apa la 65 ˚C, adaugati maltul

-  Pastrati 63 ˚C pentru 30 de minute

-  Incalziti si pastrati 73 ˚C pentru 30 minute

-  Incalziti si pastrati  78 ˚C pentru 5 minute.

-  Transferati plamada in cazanul de filtrare.

-  Lasati plamada sa stea pentru 5 minute si incalziti 7 l de apa intr-o oala separata pana la temperatura de 80 ˚C.

-  Adaugati cei 7 l de apa ( 80 ˚C ) si spalati astfel extractul din borhot, ajustand concentratia mustului

-  Incalziti mustul pana la temperatura de fierbere si adaugati hameiul Columbus, cand acesta incepe sa fiarba.

-  Dupa 60 de minute adaugati hameiul aroma, ex. Perle

-  Lasati mustul sa se raceasca si adaugati drojdia hidratata

-  Lasati sa fermenteze la o temperatura scazuta, 12 - 15 ˚C, pentru 7 zile.

-  Adaugati 2g/l zahăr in recipientul de maturare si inchideti-l etans pentru a crea o atmosfera de CO2

-  Lasati berea sa matureze intre 2-4 saptamani