office@beervinci.ro

Cosul de cumparaturi Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
Despre BEERVINCI Istoria berii Cum se face berea Crazy facts Download etichete! Galerie foto
OFERTE SI NOUTATI! Home brewing mixtures Drojdie Hamei Malț Echipament Mini rețete de bere

Cititi termenii si conditiile inainte de a achizitiona produse si de a utiliza acest site.

Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau cumpararea produselor, serviciilor, informatiilor prin intermediul site-ului nostru, sunteti de acord sa respectati acesti "Termeni si conditii". Totodata, prevederile de la "Termeni si conditii" reprezinta intelermediului acestui site.

 

Autentificare

Pentru a putea cumpara de pe site-ul nostru este indicat sa aveti un cont pe website-ul nostru.

Prin inregistrarea ca membru trebuie sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil/a de pastrarea in siguranta a parolei de acces pentru acest site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Prin introducerea adresei de utilizator si a parolei puteti accesa contul dumneavoastra in care sunt datele personale de contact, istoricul comenzilor si lista de produse dorite.

In cazul in care ati mai cumparat de la noi, puteti introduce  adresa de e-mail si parola iar datele personale va vor fi preluate automat. Daca au intervenit schimbari (de exemplu: ati schimbat adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon), va rugam sa actualizati datele din formular.

In conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date, inregistram datele cu caracter personal doar pentru scopurile prevazute de lege, conform notificarii  A.N.S.P.D.C.P. nr. 29986/2013.

Modalitati de plata

Modalitatile de plata acceptate sunt:

  • Numerar – plata se efectueaza la sediul firmei

 

  • Ramburs – plata se face în numerar catre curier, la livrarea produselor.

 

  • Transfer bancar/ordin de plata – plata se face prin Internet Banking/ordin de plata la banca. Puteti achita contravaloarea facturii proforme in contul nr. RO83BTRLRONCRT0379399501 al S.C. Beervinci S.R.L. la Banca Transilvania, Agentia Decebal, cod unic de inregistrare RO36894963. Va rugam sa specificati numarul facturii proforme atunci cand faceti plata. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Livrarea se va face dupa confirmarea intrarii banilor in contul bancar.

 

Livrarea produselor (termen de livrare - transport - asigurare)

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Termenul de livrare al comenzilor este de maxim 10 zile lucratoare de la data confirmarii platii (transfer bancar) sau confirmarii telefonice (ramburs). Termenul de livrare poate fi diferit in functie de locatie dar nu depaseste 10 zile lucratoare.

In cazul in care doriti sa modificam un produs va rugam sa ne contactati

Livrarea se face prin Posta Romana la adresa de livrare a clientului.
In cazul in care aveti alte observatii pe care ati dori sa ni le spuneti, referitoare la comanda dumneavoastra, puteti sa le scrieti in campul "Observatii, comentarii si preferinte" (de exemplu: ore de livrare, puncte de reper), inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care produsul va fi expediat veti fi instiintat prin e-mail. Va rugam sa va asigurati ca este cineva prezent la adresa de livrare pentru a prelua produsul si pentru a semna actele de primire si/sau pentru a plati suma ramburs, daca este cazul. La livrare va rugam sa va asigurati ca produsul este ambalat, integru si este insotit de documentele de provenienta. Orice reclamatie ulterioara iese din aria de responsabilitate a S.C. Beervinci S.R.L.

Garantam livrarea la timp a produselor. Ne rezervam dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi (incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 

Garantia produselor

 

Returnare

In cazul in cazul in care nu sunteti pe deplin multumit/a de produsul comandat aveti posibilitatea returnarii si primirii banilor inapoi, exceptie facand bijuteriile personalizate datorita faptului ca sunt create si produse la comanda(in conformitate cu legislatia in vigoare).

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare.

In acest sens trebuie sa notificati returul printr-un e-mail la adresa de contact completand un formular pe care ni-l transmiteti, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la primirea coletului. Dupa notificarea catre noi, veti fi contactat si veti primi prin e-mail adresa la care trebuie sa ajunga coletul. Costurile de transport vor fi suportate de catre client. Coletele returnate fara notificare prealabila nu vor fi receptionate. Din motive de securitate nu scrieti pe exteriorul ambalajului orice indiciu care ar putea dezvalui continutul.

Nu se accepta colete cu ramburs!

Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate. Nu se pot returna produsele care au fost modificate la cererea clientelor.

Produsele vor fi returnate prin Posta Romana in maxim 10 zile lucratoare, si vor fi insotite de ambalajul original cu toate accesoriile. Nu vor fi acceptate la returnare produsele care nu indeplinesc conditiile prevazute mai sus, acestea fiind trimise la expeditor.

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderea sau distrugerea produselor in timpul returnarii.

Inainte de returnarea banilor produsul va fi expertizat de personalul specializat. Restituirea contravalorii produsului se face numai dupa constatarea integritatii lui.

Returnarea banilor catre dumneavoastra se va face in maxim o saptamana prin transfer bancar. Pentru acest lucru vom avea nevoie de codul IBAN alcatuit din 24 de caractere.

Limitarea raspunderii

In utilizarea serviciilor noastre sunteti de acord sa furnizati, si totodata, declarati si garantati ca informatiile personale sunt actuale, corecte, adevarate si complete.

Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabil pentru orice comanda si plata facuta prin utilizarea site-ului nostru.

Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a efectua comenzi, a plati sau a viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru pentru a face comenzi sau plati ilegale, frauduloase sau speculative; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, obscen, defaimator, calomniator, indecent, profanator, pornografic sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila sau care ar putea incalca in alt mod orice lege; sau orice scop care este ilegal sau interzis de acesti "Termeni si conditii".

Site-ul www.beervinci.ro este gazduit de serverele unei terte firme.

Accesul dumneavoastra la site-ul nostru poate fi intrerupt sau poate fi indisponibil in anumite momente.

Nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau erorilor aparute, lipsa virusilor sau alte componente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac accesibil.

Nu aveti dreptul de a folosi niciun dispozitiv care poate interveni sau incerca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa luati masuri care sa impuna o incarcare pe echipamentul nostru informatic.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor si administratorilor site-ului, de modificare a site-ului, de afectare a performantelor site-ului se considera tentativa de frauda.

Nu vom fi responsabili de:

  • daunele aduse calculatorului dumneavoastra sau virusii care ar putea afecta calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii, navigarii, copierii continutului, informatiilor, materialelor, datelor, textelor, imaginilor de pe site-ului nostru;

  • orice prejudicii, pierderi, daune, revendicari, daune speciale, exemplare, punitive, incidente, indirecte sau de consecinta de orice tip, fie pe baza de contract, raspundere stricta sau alt fel de raspundere, care decurg din/au legatura cu:

  • utilizarea site-ului nostru, a continutului, informatiilor, materialelor, datelor, textelor, imaginilor;

  • neindeplinirea sau intarzierea (inclusiv in situatia de utilizare sau incapacitate de utilizare a componentelor site-ului nostru) achizitionarii sau platii;

  • executarea/neexecutarea de catre noi sau orice partener al nostru, chiar daca noi sau partenerul am fost avizati de posibilitatea de daune aduse partilor sau oricaror parti.

Nu raspundem pentru daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere, acces neautorizat, pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta sau in baza oricarei cauze de actiune.

Drepturile consumatorului sunt in conformitate cu legislatia in vigoare (Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, precum si altor modificari ulterioare)

 

Prevederi generale

Toate preturile sunt exprimate in lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari, fara o instiintare prealabila. Pentru comenzile deja plasate si confirmate, preturile vor fi cele afisate pe www.beervinci.ro la momentul inregistrarii comenzii.
Produsele comercializate în magazinul online www.beervinci.ro sunt noi si nu sunt contrafacute.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului precum si termenii si conditiile, fara nicio notificare prealabila. Dumneavoastra sunteti obligat/a ca periodic sa recititi termenii si conditiile.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al numelui de utilizator si al parolei dumneavoastra, a informatiilor privind autentificarea si a contului. Veti fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine utilizeaza parola si informatiile dumneavoastra de autentificare. Sunteti de acord sa fiti responsabili pe deplin pentru comenzile si platile facute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra.

Noi, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, putem inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau orice componenta a site-ului nostru, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Nu se pot delega, cesiona sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din "Termeni si conditii".

"Termenii si conditiile" constituie o intelegere intre noi si dumneavoastra in legatura cu utilizarea site-ului de catre dumneavoastra.

"Termenii si conditiile" precum si respectarea lor de catre noi si de catre dumneavoastra sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Daca initiati actiuni in instanta legate de utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre precum si de acesti termeni si conditii, sunteti de acord ca sa inaintati aceste actiuni numai in instantele de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea in scris catre noi. In astfel de situatii sau in situatia in care noi initiem o astfel de actiune, partea care are castig de cauza are dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea inclusiv, insa fara a se limita la costurile impozabile cat si neimpozabile.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei române. În caz de litigiu, se va încerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Beervinci S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere amiabila în termenul precizat anterior, problema va fi considerata de competenta instantei judecatoresti din raza teritorial-administrativa unde se gaseste sediul S.C. Beervinci S.R.L.


Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.beervinci.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din "Termenii si conditii", se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client.

Puteti achizitiona produse de pe site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti "Termeni si conditii". In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.
In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ai site-ului trebuie sa incetati imediat folosirea serviciilor www.beervinci.ro.


Puteti achizitiona produse de pe site-ul nostru doar daca va exprimati acordul/dezacordul in ceea ce priveste primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de noi. Abonarea si dezabonarea la/de la newsletter-ul site-ului www.beervinci.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru presupune acceptarea termenilor si conditiilor astfel incat va asumati orice nerespectare a acestora.[1] Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de exemplu: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu.

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.